HEB HET LEF... KOM ZINGEN bij het meest eigenzinnige koor van de Zaanstreek of BOEK een verrassend OPTREDEN.

 

Een EIGEN SOUND, anders dan anderen en geen UITDAGING uit de weg gaan, dat is Popkoor LEF!. Met onze originele, meerstemmige popsongs van dirigent, zangcoach, danser en zanger LOUIS van DIJK hebben we inmiddels veel performance ervaring opgedaan. Of we nu optreden in het theater, tijdens feesten, op festivals, live op radio & TV  of op de planken staan met eigen muziektheater producties, LEF! gaat ervoor.  

 

Popkoor LEF! heeft nog plaats voor DRIE gemotiveerde zangeressen. Gezien de huidige samenstelling van ons koor willen wij graag uitbreiden met alten, mezzo's en sopranen in de leeftijd van 25 tot 55 jaar; ervaring is niet belangrijk, inzet en enthousiasme wél. We repeteren op donderdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in de Muziekfabriek Van Dijk, Jacobus van Waertstraat 53 in Westzaan. 

 

Meer INFO of ons BOEKEN voor een optreden? Neem dan contact op met onze secretaris Ria den Hollander, tel. 06-52496297, per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier.