HEB JIJ HET LEF...

... om te komen ZINGEN bij het meest eigenzinnige koor van de Zaanstreek of ons te BOEKEN voor een verrassend OPTREDEN?

Live op de radio, op de planken met Wim T. Schippers en het Veentheater, zingen tijdens het Rollende Keukens Festival in Amsterdam, op TV bij NPO3, feesten, braderieën, partijen....YOU NAME, WE’VE DONE IT! 

 

Popkoor LEF! heeft een EIGEN SOUND, gaat voor UITDAGING en is altijd net even anders dan anderen. Onze popsongs hebben originele vierstemmige arrangementen met choreo van dirigent, zangcoach en performer LOUIS van DIJK. We zijn een KLEINSCHALIG koor met ruimte voor eigen inbreng; bij ons je BEN je geen nummer maar ZING je een nummer. 


Kom vrijblijvend KENNISMAKEN tijdens onze wekelijker repetitie op donderdagavond van 20:00 tot 22:00 uur bij Muziekfabriek Van Dijk in Westzaan. WEDDEN dat je het leuk vindt? 

 

Gezien de huidige samenstelling van het koor willen we graag uitbreiden met vrouwen in de leeftijdscategorie tot 55 jaar.  

Meer INFO of ons BOEKEN voor een optreden? Neem dan contact op met onze secretaris Ria den Hollander, tel. 06-52496297, per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier.