HEB JIJ HET LEF...

... om te komen ZINGEN bij het meest eigenzinnige koor van de Zaanstreek?

of

... ons te BOEKEN voor een verrassend OPTREDEN met alles d'r op en d'r aan?

Popkoor LEF! heeft een EIGEN SOUND, gaat voor UITDAGING en is altijd net even anders dan anderen. Onze popsongs hebben originele meerstemmige arrangementen met choreo van dirigent, zangcoach en performer LOUIS van DIJK. We zijn een KLEINSCHALIG koor met ruimte voor eigen inbreng; bij ons je BEN je geen nummer maar ZING je een nummer. Naast een bak gezelligheid & ambitie leer je bij ons hoe je het beste uit je stem haalt en ervaar je hoe fantastisch het is om samen op de planken te staan. Er zijn weer plenty plannen voor het komende seizoen, so join us!!!

Dynamische zangeressen, jong van geest en fit van lijf, zijn welkom voor een KENNISMAKING tijdens onze wekelijkse repetities op donderdag van 20:00 tot 22:00 uur bij Muziekfabriek Van Dijk, Jacobus van Waertstraat 53 in Westzaan. WEDDEN dat je het leuk vindt? 

Meer INFO of ons BOEKEN voor een optreden? Neem dan contact op met onze secretaris Ria den Hollander, tel. 06-52496297, per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier.